Dringend interventie nodig?
Bel: +32 (0)498 87 65 23

Lasmontage kabelhaspel

Type project: Industriële herstelling en onderhoud
Industrie: Afval en recyclage
Bewerkingstype: Laswerken
Jaar uitvoering: 2020

Probleem van de klant:

De initiële vraag was om het buitenste profiel van de kabelhaspel te vervangen aangezien het behoorlijk versleten was. De beschadigingen aan de buitenrand  van de kabelhaspel waren echter niet het enige probleem.

Onze aanpak:

Na demontage zagen we dat er veel van de spaken in zeer slechte staat waren en werd er in onderling overleg besloten om een nieuwe haspel aan te maken. Hierbij werden de nodige opmetingen gedaan om deze vervolgens om te zetten in technische tekeningen. De volledige kabelhaspel werd volledig samengesteld volgens deze tekeningen en verder afgelast bij ons in het atelier. Nadien werd de gehele lasmontage gezandstraald en gemetalliseerd wat voor een extra bescherming zorgt. Finaal kreeg de haspel dan ook nog een likje verf.

Resultaat:

Na levering en montage moet de klant zich niet verder opwinden over het verslijten van deze kabelhaspel aangezien deze nog een hele tijd zal meedraaien.

OP ZOEK NAAR UW IDEALE PARTNER VOOR ONDERHOUD, MAATWERK OF MACHINEBOUW?

Als ervaren machinebouwer zijn wij uw partner voor het industrieel onderhoud van uw machines en installaties. Contacteer De Pecker Gent voor een vrijblijvende bespreking van uw wensen en verwachtingen.

Contacteer ons