Dringend interventie nodig?
Bel: +32 (0)498 87 65 23

Mobiel frezen

Type project: Industriële herstelling en onderhoud
Bewerkingstype: Mobiel frezen

De Pecker Gent heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in interventies ter plaatse en is daartoe uitstekende uitgebouwd. Met zowel onze standaard als custom made mobiele freesmachines zijn wij in staat om een de meest diverse freeswerken bij u op locatie uit te voeren.

Met onze flexibele, gedreven en professionele mekaniekers komen wij samen tot een oplossing voor elk probleem. Op wens van de klant wordt de machine naar de plaats van de werken gebracht. Onze machine kan voor kleinere freeswerkzaamheden in losse componenten opgebouwd worden, maar ook is het mogelijk om lange lengtes in een opstelling te bewerken.

Ook uitdagende klussen welke niet geheel standaard zijn gaan we niet uit de weg! Loopt u in de praktijk tegen een probleem aan? Wellicht kunnen wij u van dienst zijn dankzij onze jarenlange ervaring en ons uitgebreid machinepark. Bel of mail geheel vrijblijvend voor info of advies.

Capaciteit : Onze machine kan in losse componenten opgebouwd worden voor de kleinere freeswerkzaamheden, maar ook is het mogelijk om lange lengtes in een opstelling te bewerken. Dit betekent frezen van vlakken tot een lengte van 2500mm een breedte van 300mm frezen of in lengte opstelling voor lengtes tot 14+ meter!
De freeskop kan in diverse posities worden afgesteld: horizontaal, verticaal en boven het hoofd.

Voordelen van samenwerken met ons?

  • Goede kwaliteit
  • Snelle doorlooptijd
  • Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

 

OP ZOEK NAAR UW IDEALE PARTNER VOOR ONDERHOUD, MAATWERK OF MACHINEBOUW?

Als ervaren machinebouwer zijn wij uw partner voor het industrieel onderhoud van uw machines en installaties. Contacteer De Pecker Gent voor een vrijblijvende bespreking van uw wensen en verwachtingen.

Contacteer ons