Dringend interventie nodig?
Bel: +32 (0)498 87 65 23

Dé specialist in mobiel kotteren en oplassen

Het mobiel kotteren en oplassen behoort tot dé absolute specialisaties van De Pecker uit Gent. Naast het kotteren en oplassen in ons eigen werkatelier voeren we deze werkzaamheden ook mobiel uit, ter plaatse bij de opdrachtgever. In sommige gevallen is het mobiel kotteren en oplassen noodzakelijk, in andere situaties is het kostenefficiënt en sneller.

Tal van industriële klanten vertrouwen op onze dienstverlening voor industriële herstellingen met zelfs 24/7 interventies. Vooral bij onverwachte pannes is een snelle service van groot belang om de eventuele machinestilstand tot het strikte minimum te beperken.

Onze serviceteams beschikken over alle vereiste ervaring om pannes zo snel mogelijk te verhelpen. Eén van de mogelijkheden is het produceren en monteren van machineonderdelen op maat. Elk team is technisch volledig uitgerust om ter plaatse zo flexibel mogelijk werkzaamheden uit te voeren. Zo investeerden we in verschillende mobiele kotter- en oplastoestellen. Bij het mobiel kotteren gebruiken onze vakmensen een verspaningstechniek ter plaatse bij de opdrachtgever.

Ook de niet-standaard en technisch uitdagende opdrachten zijn perfect mogelijk. Wij werken elke opdracht af volgens de beoogde kwaliteit, met een snelle doorlooptijd en een uitmuntende prijs/kwaliteitsverhouding.

Wanneer mobiel kotteren of oplassen?

Mobiel kotteren of oplassen biedt een oplossing wanneer de industriële machines of constructies te grote afmetingen of een te hoog gewicht hebben om – zonder aanzienlijke kosten – te worden verplaatst naar een werkatelier. In die situaties bieden mobiele machines een goedkoper, beter en sneller alternatief.

 

Wat is mogelijk op vlak van mobiel kotteren of oplassen?

We beschikken over verschillende mobiele kottermachines om zowel gaten als blindgaten te bewerken met een zeer nauwkeurige tolerantie.

Ook afdraaien van assen of oplassen kunnen we perfect ter plaatse uitvoeren. We lassen eerst de nodige gaten, blindgaten en/of assen waarna we ze automatisch oplassen en naar de gewenste diameter brengen.

Onze machines kunnen alle machineonderdelen, snelwisselaars, giekdelen, graafbakken, grijpers,… uitdraaien vanaf een diameter 42 mm tot en met 350 mm. Oplassen is mogelijk tot 400 mm.

Industriële herstelling of onderhoud nodig?

Wij helpen bij alle soorten mechanisch onderhoud. Van eenvoudige tot complexe werkzaamheden.

Contacteer ons