Dringend interventie nodig?
Bel: +32 (0)498 87 65 23

De perfecte partner voor alle industriële draaiwerken

Voor het uitvoeren van industriële herstellingen zijn heel vaak industriële draaiwerken nodig. Ook op dat vlak beschikken we over een uitgebreid en veelzijdig machinepark, alsook vele jaren ervaring. Industriële draaiwerken passen we – vaak in combinatie met frezen – toe voor de productie van machineonderdelen op maat. Ook voor het vervaardigen van metaalconstructies zijn industriële draaiwerken vaak nodig. Zelfs de meest complexe en technisch uitdagende industriële draaiwerken brengen we tot een goed einde.

Wanneer we industriële herstellingen uitvoeren aan alle mechanische onderdelen van machines of installaties, dan zijn industriële draaiwerken vaak aan de orde. Daarom investeerden we in de uitbouw van een volledig uitgerust werkatelier waar we alle mogelijke industriële draaiwerken volledig computergestuurd kunnen laten verlopen. Dit maakt precisiewerk mogelijk, tot op de millimeter juist. Wanneer het project dit vereist, zetten we ook ambachtelijk vakmanschap in.

Industriële draaiwerken voor maatwerk

Industriële draaiwerken voeren we hoofdzakelijk uit voor uniek stukwerk, 100% op maat. Serieproductie vormt veel minder onze focus. In vele gevallen maken we unieke onderdelen op maat voor industriële machines en installaties. Om de productiestilstand tot een minimum te beperken, is het belangrijk om snel te kunnen werken.

Voor deze spoedopdrachten garanderen we een all-in service, waaronder ook de opmetingen ter plaatse en de technische engineering. Door een combinatie van industriële frees- en draaiwerken wordt het onderdeel vervolgens gemaakt. Zelfs een 24/7 interventieservice behoort tot de mogelijkheden.

Onze mogelijkheden voor industriële draaiwerken?

Ons machinepark biedt heel wat mogelijkheden voor computergestuurd zagen, draaien en frezen. Voor de industriële draaiwerken kunnen we gaan tot en met een diameter van 1300 mm en lengtes tot 9.000 mm. Daarnaast beschikken we in ons werkatelier over nodige kranen om metalen onderdelen en metaalconstructies tot en met 80 ton intern te verplaatsen. Onder deze hefhaak beschikken we over een maximale hoogte tot 15.000 mm.

Industriële herstelling of onderhoud nodig?

Wij helpen bij alle soorten mechanisch onderhoud. Van eenvoudige tot complexe werkzaamheden.

Contacteer ons