Dringend interventie nodig?
Bel: +32 (0)498 87 65 23

Vertrouw op ons voor alle mogelijke industriële freeswerken

Eén van de grote troeven van De Pecker Gent zijn de uitgebreide mogelijkheden voor industriële freeswerken. We gebruiken industriële freeswerken zowel voor het produceren van machineonderdelen op maat als voor de productie van alle mogelijke metaalconstructies. Wij gaan nooit een technische uitdaging uit de weg. Vooral bij complexe en moeilijke opdrachten komt onze grote meerwaarde op vlak van industriële freeswerken aan de oppervlakte.

Binnen onze activiteiten voor industriële herstellingen van alle mogelijke mechanische onderdelen van industriële installaties en machines, zijn industriële freeswerken van essentieel belang. Wij beschikken over een volledig uitgerust werkatelier waar we industriële freeswerken volledig CNC-gestuurd kunnen uitvoeren. Precisiewerk vormt dan ook geen enkel probleem. Waar nodig zetten wij bijkomend ambachtelijk vakmanschap in. Persoonlijke vakkennis is en blijft ook bij industriële freeswerken van groot belang.

Unieke stuks en maatwerk

Onze focus voor industriële freeswerken ligt vooral op unieke stuks en maatwerk, veel minder op seriewerk. Eén van de opdrachten waarvoor wij industriële freeswerken uitvoeren omvat de productie van onderdelen op maat voor industriële machines en installaties. Vaak zijn deze machine- of installatieonderdelen zeer snel nodig om eventuele stilstanden tot een minimum te beperken.

Voor deze spoedopdrachten voeren wij de nodige opmetingen uit, verzorgen we het technische tekenwerk, realiseren we het maatwerk en voeren we ter plaatse de montage uit. Lees hier meer over onze totaalservice voor industriële herstellingen, met zelfs een 24/7 interventieservice.

Eigen studiedienst voor industriële freeswerken

Onze eigen studiedienst zorgt voor een correcte werkvoorbereiding. We beschikken daarbij over een uitgebreide materialenkennis. Alle nodige technische tekeningen werken we uit met eigen engineers.

Volledige uitrusting voor industriële freeswerken

Naast het precisiewerk behoren ook omvangrijke opdrachten voor industriële freeswerken tot de opties. Wij beschikken over de vereiste installaties om freeswerken uit te voeren tot lengtes van 12.000 mm en hoogtes tot 5.000 mm. In ons werkatelier kunnen we constructies tillen tot 80 ton. De maximale hoogte onder de hefhaak bedraagt 15.000 mm.

freesmachine grote zayer

Industriële herstelling of onderhoud nodig?

Wij helpen bij alle soorten mechanisch onderhoud. Van eenvoudige tot complexe werkzaamheden.

Contacteer ons