Dringend interventie nodig?
Bel: +32 (0)498 87 65 23

Herstellen en produceren van machineonderdelen

Het herstellen en produceren van machineonderdelen vormt één van de grote specialiteiten van De Pecker Gent. Bij een mechanisch defect aan een industriële installatie en machine komen wij zo snel mogelijk ter plaatse voor een depannage. Bij dringende problemen behoort zelfs een 24/7 interventie tot de mogelijkheden. Wanneer vereist kunnen wij bijzonder snel én op maat machineonderdelen produceren en herstellen. Dit verloopt meestal zelfs sneller dan het bestellen van onderdelen bij de oorspronkelijke machinebouwer of -leverancier. Vaak moeten deze specifieke onderdelen uit het buitenland komen en zijn niet op stock beschikbaar. Wij herstellen en produceren machineonderdelen volledig op maat.

Hoe verloopt het herstellen en produceren van machineonderdelen?

Voor het herstellen en produceren van machineonderdelen werken onze interventieteams, onze eigen engineeringafdeling en het werkatelier nauw samen. Ter plaatse meet onze interventieploeg het defecte machineonderdeel volledig op. Deze maatvoering wordt overgemaakt aan de engineers, waarna deze alles technisch uittekenen. Vervolgens gaan de vakmensen in het werkatelier aan de slag voor het produceren van het machineonderdeel op maat. Eens klaar, kunnen we het meteen monteren. Met deze aanpak bieden we een uitstekende service voor alle mogelijke industriële herstellingen.

Minimale machinestilstand

Met deze razendsnelle aanpak voor het produceren en herstellen van machineonderdelen op maat beperken we een eventuele machinestilstand tot het absolute minimum. Bij de productie van machineonderdelen op maat combineren we ambachtelijk vakmanschap met computergestuurd frezen en slijpen. Alles wordt tot op de millimeter juist geproduceerd.

Enkele voorbeelden van het produceren en herstellen van machineonderdelen?

Aangezien we voor het produceren en herstellen van machineonderdelen steeds werken met eigen maatwerk uit eigen atelier, kunnen we vrijwel in elke situatie een gepaste oplossing bieden. Hieronder vind je enkele voorbeelden:

  • Schroefbreuken
  • Defecte grijpers
  • Gebroken assen
  • Versleten kettingwielen
  • Beschadigde pomphuizen
  • Gebroken trekstangen of aandrijfassen
  • Defecte lagerblokken
  • Versleten brekers, flenzen,…
  • Defecte loopwielen, astaps, rails, servopotten

De voorbeelden zijn letterlijk eindeloos

Industriële herstelling of onderhoud nodig?

Wij helpen bij alle soorten mechanisch onderhoud. Van eenvoudige tot complexe werkzaamheden.

Contacteer ons