Dringend interventie nodig?
Bel: +32 (0)498 87 65 23

Invoertafel bodytransport

Type project: Machinebouw
Industrie: Automobiel
Soort machine: Invoertafel
Onderdelen op maat: invoertafel
Bewerkingstype: Laswerken
Locatie: Gent
Jaar uitvoering: 2021

Vraag van de klant

Tijdens het weekend, wanneer de productie stil ligt, voeren onze mechaniekers vaak onderhoud uit aan de installaties van verschillende bedrijven. Dit om ervoor te zorgen dat de productie zo min mogelijk stil ligt en alles op maandag op wieltjes loopt. Hieruit vloeit dan ook soms ander werk zoals het vernieuwen van een onderdeel van de productielijn.
Onlangs werden we dan ook gevraagd om een nieuwe invoertafel voor bodytransport te vervaardigen.

Onze aanpak

We namen de maten van de versleten invoertafel en maakten de technische tekeningen op. Hier en daar werden er verbeteringen toegevoegd wat de productie ten goede komt. Alles verschillende onderdelen werden bij ons intern aangemaakt op onze draai- en freesmachines. Nadien werd alles aan elkaar gelast en in elkaar gemonteerd. Vervolgens testten we de invoertafel in onze atelier. Na grondig testen was de invoertafel klaar om in de bestaande productielijn bij de klant te worden gemonteerd.

Resultaat

Doordat wij deze invoertafel tijdens het weekend vervingen had de klant geen last van deze onderdelenwissel en kon op maandag de productie van auto’s op een normale manier van start gaan. Door onze aanpassingen aan de invoertafel zal de productie ook vlotter gaan als voorheen.

OP ZOEK NAAR UW IDEALE PARTNER VOOR ONDERHOUD, MAATWERK OF MACHINEBOUW?

Als ervaren machinebouwer zijn wij uw partner voor het industrieel onderhoud van uw machines en installaties. Contacteer De Pecker Gent voor een vrijblijvende bespreking van uw wensen en verwachtingen.

Contacteer ons