Dringend interventie nodig?
Bel: +32 (0)498 87 65 23

Interventie – Herstellen autolift

Type project: Industriële herstelling en onderhoud
Industrie: Automobiel
Bewerkingstype: Laswerken
Locatie: Gent
Jaar uitvoering: 2018

Probleem of vraag van de klant?

De klant belde ons op het servicenummer +32 498 87 65 23 op zondagavond. Hun productielijn lag stil door een kapotte autolift waardoor de gehele productielijn onderbroken was. Enkele uren later moest de vroege ploeg opstarten. Er was dus sprake van een lichte tijdsdruk om alles op tijd klaar te krijgen.

Onze aanpak?

Diegene die van dienst was is ter plekke geweest om het probleem te bekijken. Onze projectleider stelde vast dat het loopwiel zo goed als afgebroken was en de lagers vervangen moesten worden. De lift werd stilgelegd om gevaar te vermijden. Onze projectleider heeft direct een lasser en mechanieker opgeroepen. Ondertussen mat hij de kapotte onderdelen op en tekende nieuwe stukken uit. Vervolgens werden de nieuwe stukken aangemaakt door de draaier in onze ateliers. Daarna schakelden we onze lasser in op de site zelf. De nieuwe onderdelen werden gecentreerd en ingelast ter plaatste. Daarna werd de rest weer gemonteerd. Als laatste werd alles getest en goedgekeurd. Twee uur voor eerste ploeg opkwam was alles klaar.

Eindresultaat?

Sterkte van De Pecker Gent zijn de combinatiewerken. Wij hebben een machinehal, stockmateriaal, eigen beheer,… Door onze allround mechaniekers die betrokken zijn bij de firma leveren wij steeds kwaliteitsvol werk, elk uur van de dag. Wij kunnen alles zelf fabriceren in onze ateliers en monteren met de juiste mensen. Wij bieden een totaalplaatje aan.

OP ZOEK NAAR UW IDEALE PARTNER VOOR ONDERHOUD, MAATWERK OF MACHINEBOUW?

Als ervaren machinebouwer zijn wij uw partner voor het industrieel onderhoud van uw machines en installaties. Contacteer De Pecker Gent voor een vrijblijvende bespreking van uw wensen en verwachtingen.

Contacteer ons