Dringend interventie nodig?
Bel: +32 (0)498 87 65 23

Herstellen extractieschroef

Type project: Industriële herstelling en onderhoud
Industrie: Kunststoffen
Bewerkingstype: Hydraulica
Locatie: Waarschoot
Jaar uitvoering: 2019

Probleem of vraag van de klant

Er kwam een oproep binnen via onze 24/7-servicedienst. Onze klant werd geconfronteerd met een afgebroken extractieschroef. De extractieschroef wordt gebruikt om het basismateriaal binnen de machine te brengen.  Dit bracht op zijn beurt een volledige productiestilstand teweeg voor de machine bij de klant. Wij sprongen dus meteen in actie en stuurden een team op pad.

Onze aanpak

Alles werd opgemeten om de juiste afmetingen van de flens te bekomen en het correcte gereedschap te gebruiken. Met behulp van demontagetools zoals een hydraulische vijzel, hydraulische groep, draadstangen & een gebrande flens kon de gebroken extractieschroef uit de kamer verwijderd worden.

Eindresultaat

Door het correct en recht uitpersen is er geen verdere schade aan de binnenmantel. Dit alles werd gedemonteerd in minder dan 2 uur. Een knap staaltje vakwerk van onze mannen.

 

OP ZOEK NAAR UW IDEALE PARTNER VOOR ONDERHOUD, MAATWERK OF MACHINEBOUW?

Als ervaren machinebouwer zijn wij uw partner voor het industrieel onderhoud van uw machines en installaties. Contacteer De Pecker Gent voor een vrijblijvende bespreking van uw wensen en verwachtingen.

Contacteer ons