Dringend interventie nodig?
Bel: +32 (0)498 87 65 23

Dual Cross Cutter & Splicer

Type project: Machinebouw
Industrie: Rubber
Soort machine: Dual Cross Cutter & Splicer
Bewerkingstype: Montage
Locatie: Amerika
Naam klant: Gates
Jaar uitvoering: 2018

Probleem of vraag van de klant?

Crosscutters zijn machines om de vezelrichting in rubberdoeken 90° te verdraaien. Dit proces heeft men nodig bij de productie van Poly V-riemen en RAW Edge V riemen. Met deze machines blinken wij echt wel uit in de sector door onze betrouwbare kwaliteit en precisie.

De klant had behoefte aan een upgrade van het verouderd machinepark voor een betere en snellere productie. Als extra moest deze machine aangepast worden voor het verwerken van EPDM.

Onze aanpak?

Wij zijn op prospectie geweest, ons ingenieursteam heeft alles op maat uitgetekend, geproduceerd, opgestart en na een succesvolle FAT in aanwezigheid van de klant werden de machines geleverd. Installatie bij klant voorzien in 2019.

Eindresultaat?

Gates heeft nu een nagelnieuw machinepark. Zij kunnen nu productiever produceren. Gates vervangt nu hun totale cross-cutter capaciteit door de machines van DPG. Wij hadden ook nog projecten voor Gates Polen, Spanje en in de toekomst komt daar nog Gates Mexico bij.

OP ZOEK NAAR UW IDEALE PARTNER VOOR ONDERHOUD, MAATWERK OF MACHINEBOUW?

Als ervaren machinebouwer zijn wij uw partner voor het industrieel onderhoud van uw machines en installaties. Contacteer De Pecker Gent voor een vrijblijvende bespreking van uw wensen en verwachtingen.

Contacteer ons