Dringend interventie nodig?
Bel: +32 (0)498 87 65 23

Conveyorwissel trailer

Type project: Industriële herstelling en onderhoud
Industrie: Automobiel
Bewerkingstype: Laswerken
Locatie: Gent
Jaar uitvoering: 2019

Probleem of vraag van de klant?

Het betreft hier een trailer met automatisch los- en laadconveyorsysteem. De trailer was in slechte staat, versleten, frame gescheurd door roestvorming, te duur voor herstel. De conveyor die er op staat is echter eigendom van de klant en moest verplaatst worden naar een nieuwe trailer. Deze kan er enkel uit langs boven met de nodige hijsmogelijkheid en correcte methode. Het fixeren van de conveyor bij optillen door middel van een hijsbalk was noodzakelijk.

Onze aanpak?

Eerst werd de klant geïnformeerd. De wissel is een tijdrovend werk. Er werd een schatting gemaakt en dan pas overgegaan tot definitieve offerte met de nodige details. Het gehele project zal gebeuren bij De Pecker Gent met nog heel wat opvolging van zowel klant als projectleider. De service bevat zeker nog de meervragen en aangepaste werkwijzen.

Eindresultaat?

De klant is nu reeds aan het onderhandelen om dit werk uit te breiden naar meerdere van dergelijke werken met revisie van hun conveyor erbij.

De voornaamste voordelen voor onze klant zijn dat DPG kort op de bal kan spelen met veel communicatie, vermogen, kennis en mogelijkheden.

OP ZOEK NAAR UW IDEALE PARTNER VOOR ONDERHOUD, MAATWERK OF MACHINEBOUW?

Als ervaren machinebouwer zijn wij uw partner voor het industrieel onderhoud van uw machines en installaties. Contacteer De Pecker Gent voor een vrijblijvende bespreking van uw wensen en verwachtingen.

Contacteer ons