Ook bij een zorgvuldig onderhoud van je machinepark kan het in de productie op elk moment misgaan.Dag én nacht. Een onderdeel dat het plotseling begeeft, een machine die door een verkeerde handeling stukgaat. Op die momenten kom je pas echt te weten op wie je kan rekenen. De Pecker Gent garandeert een 24/24-permanentie voor dringende pannes. Voor elk mechanisch probleem gaan we meteen aan de slag en garanderen wij zo snel mogelijk een oplossing. Zo beperken we de productiestop tot het absolute minimum. Want: elke minuut die we dankzij onze snelle interventieservice voor onze klanten winnen, is bijzonder kostbaar. Ontdek hier hoe we dagelijks in deze missie slagen.

 

Op elk moment in de startblokken

Op elk moment van de dag – 365 dagen per jaar – staat een ploeg van servicetechniekers stand-by. Deze ervaren en gemotiveerde medewerkers rukken na een eenvoudig telefoontje meteen uit. Je belt gewoon naar 0498 87 65 23 én onze technische hulp is onderweg.

 

Thuis in elke industriële sector

Dankzij de ruime ervaring van De Pecker Gent in elke industriële sector, kunnen wij onze 24/24-interventieservice openstellen voor elk productiebedrijf. Voorafgaand al klant of niet? Wij laten niemand in de kou staan. Bovendien beschikken we over alle vereiste certificaten om in iedere bedrijfssector veilig en gecertificeerd aan de slag te gaan.

 

Alle nodige gereedschappen mee op de baan

Ons interventieteam beschikt over volledig uitgeruste bestelwagen. Naast de meest courante onderdelen en gereedschappen, zetten we – wanneer nodig – ter plaatse ook mobiele mechanische bewerkingsmachines in, zoals een draai- en freesmachine of een kottermachine.

 

Dag en nacht maken we zelf onderdelen

Ook voor ons werkatelier geldt een 24/24-permanentie. Hebben we voor de dringende herstelling een specifiek mechanisch onderdeel nodig? Onze ateliermedewerkers maken het meteen aan. Dankzij deze spoedservice leveren we op maat gemaakte onderdelen zelfs sneller dan dat de fabrikant deze uit stock ter plaatse kan brengen.

 

Servicetechniekers met doorzettingsvermogen

Onze servicetechniekers gaan voor elke interventie tot het uiterste om het probleem op te lossen. Aan doorzettingsvermogen geen gebrek. Mogelijk voorzien we in eerste instantie een tijdelijke oplossing, zodat de productie opnieuw kan opstarten. Vervolgens geven we advies en kunnen we je bijstaan voor een structurele aanpak op langere termijn.

 

Focus op een regio van 50 kilometer rond Gent

Voor onze snelle interventieservice concentreren we ons op een straal van 50 kilometer rond onze thuisbasis in Gent. Deze korte rijafstanden maakt onze snelle interventietijden mogelijk.

 

Heldere en open communicatielijnen

Ook voor onze interventies werken we steeds met één projectleider die je enige en rechtstreekse aanspreekpunt is. Zo vermijden we misverstanden en komen we meteen tot de juiste verstandhouding om het probleem snel op te lossen.

 

Snel hulp nodig? Bel 0498 87 65 23

Wil je meer weten over onze interventieservice? Contacteer ons hier.