Dringend interventie nodig?
Bel: +32 (0)498 87 65 23

Mechanieker/Monteur

Functieomschrijving

Na een grondige interne initiatie zal je de collega monteurs assisteren op de werkvloer. Je staat in voor de praktische uitvoering van de werken alsook voor het meehelpen van de technische medewerkers.
De taken zijn uitvoerende opdrachten voor mechanische montages, lasmontages en laswerken en de bediening van enkele basismachines (plooien, snijden, zagen).
Verder zoek je mee naar tijdelijke of permanente oplossingen voor technische problemen. Hierbij heb je aandacht voor de deadlines van klanten. Je kan zeer nauwkeurig werken, werkt ordelijk en net, en draagt veiligheid hoog in het vaandel.

Profiel:

technisch geschoold (elektro)mechanica – niveau A2 of gelijkaardig door ervaring – vlot redeneervermogen – inzicht technische plannen – praktische ervaring in mechanische constructie – kennis van lassen (halfautomaat of TIG) is een pluspunt

Leergierig – nauwkeurig en resultaatsgericht – kan zelfstandig werken – komt regels en afspraken na – kan creatief denken – voelt zich goed in teamverband.

Aanbod:

Een innoverende onderneming waar ruimte is voor persoonlijke inbreng – telkens nieuwe uitdagende maatwerkopdrachten – een stabiel team met een sterke knowhow – ervaren en gespecialiseerde vaklui – goede begeleiding voor een vlotte start van de samenwerking – een bedrijf met internationale marktleiderspositie in een gespecialiseerde niche – aandacht voor continue ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden – marktconforme loonvoorwaarden aangevuld met extralegale voordelen.

Plaats van tewerkstelling:

Eddastraat 43, 9042 Desteldonk (Gent)

Oeps! We konden je formulier niet vinden.