Dringend interventie nodig?
Bel: +32 (0)498 87 65 23

Mobiele vonkerosie

Type project: Industriële herstelling en onderhoud
Bewerkingstype: Mobiele vonkerosie

De Pecker Gent heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in interventies ter plaatse en is daartoe met verschillende mobiele vonkerosietoestellen uitstekend uitgebouwd. Mobiele vonkerosie biedt een perfecte oplossing om afgebroken gereedschappen en afgebroken bouten te verwijderen. Andere technieken kunnen beschadiging aanbrengen waardoor het product waardeloos kan worden. Bij vonkerosie wordt enkel het kernstuk van het gereedschap of bout verwijderd, en via erosie afgevoerd. Boren, draadtrappen, frezen en ruimers zijn probleemloos te verwijderen zonder het product of de schroefdraad te beschadigen.

Deze techniek kunnen we overal mobiel toepassen. Onze flexibele gedreven en professionele mekaniekers komen ter plaatse om de machine op te stellen, onze erodeerkop kunnen wij ook in een kolomboormachine plaasten of op een draaibank indien nodig.

Ook uitdagende klussen welke niet geheel standaard zijn gaan we niet uit de weg! Loopt u in de praktijk tegen een probleem aan? Wellicht kunnen wij u van dienst zijn ,  dankzij onze jarenlange ervaring en uitgebreid machinepark: bel of mail geheel vrijblijvend voor info of advies.

Capaciteit: de machines zijn ideaal voor het verwijderen en via eroderen het afvoeren van afgebroken draadtappen, boren, ruimers. Ook afgebroken bouten en tapeindes kunnen perfect verwijderd worden, dit vanaf M2 tot M30.

Voordelen: goede kwaliteit, snelle doorlooptijd, en zodoende uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

OP ZOEK NAAR UW IDEALE PARTNER VOOR ONDERHOUD, MAATWERK OF MACHINEBOUW?

Als ervaren machinebouwer zijn wij uw partner voor het industrieel onderhoud van uw machines en installaties. Contacteer De Pecker Gent voor een vrijblijvende bespreking van uw wensen en verwachtingen.

Contacteer ons