Dringend interventie nodig?
Bel: +32 (0)498 87 65 23

 

 

 

 

 

 

Mobiel kotteren en oplassen

Type project: Industriële herstelling en onderhoud
Bewerkingstype: Mobiel kotteren

De Pecker Gent heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in interventies ter plaatse en is daartoe met verschillende mobiele kotter-/oplastoestellen uitstekend uitgebouwd. Mobiel kotteren is een verspaningstechniek die door onze vakmensen bij de klant ter plaatse wordt uitgevoerd. Machines en /of constructies kunnen een dusdanige afmeting of gewicht hebben, waardoor deze bewerken op een vaste machiene in een atelier of transport moeilijk of niet mogelijk is of te hoge kosten met zich meebrengt. In zo een situatie is mobiel kotteren/oplassen de beste, snelste en goedkoopste oplossing.

Deze techniek kunnen we overal mobiel toepassen, we beschikken over verschillende mobiele kottermachines die zowel gaten als blindgaten kunnen bewerken met een nauwkeurige tolerantie. Ook afdraaien van assen of oplassen behoort tot de mogelijkheden. De te bewerken gaten/blindgaten en assen kunnen automatisch opgelast worden en daarna naar de gewenste diameter gebracht worden.

Ook uitdagende klussen welke niet geheel standaard zijn gaan we niet uit de weg! Loopt u in de praktijk tegen een probleem aan? Wellicht kunnen wij u van dienst zijn ,  dankzij onze jarenlange ervaring en uitgebreid machinepark: bel of mail geheel vrijblijvend voor info of advies.

Capaciteit: De machines kunnen algemene machineonderdelen, snelwisselaars, giekdelen, graafbakken, grijpers,… uitdraaien van diameter 42 mm tot diameter 350mm en oplassen tot 400mm.

Voordelen:

  • Goede kwaliteit
  • Snelle doorlooptijd
  • Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

OP ZOEK NAAR UW IDEALE PARTNER VOOR ONDERHOUD, MAATWERK OF MACHINEBOUW?

Als ervaren machinebouwer zijn wij uw partner voor het industrieel onderhoud van uw machines en installaties. Contacteer De Pecker Gent voor een vrijblijvende bespreking van uw wensen en verwachtingen.

Contacteer ons