Dringend interventie nodig?
Bel: +32 (0)498 87 65 23

Afdekplaten voor veilige werkomgeving

Type project: Industriële herstelling en onderhoud
Industrie: Staal
Locatie: Gent
Jaar uitvoering: 2023

Probleem of vraag van de klant?

Een opening of kuil in een constructie kan gevaarlijke situaties veroorzaken. Om de veiligheid bij de klant te waarborgen hebben we een metalen constructie ontworpen om het gat af te sluiten, zodat we in de tweede fase verder kunnen bouwen.
Vanwege een stilstand was het belangrijk dat fase 1 binnen 3 weken uitgevoerd werd, maar dankzij onze ervaren mechaniekers hebben we de constructie al in slechts 6 dagen kunnen installeren.

Onze aanpak?

🦺 Het ontwerpen van veilige omgevingen door middel van afdekplaten die meebewegen met transportwagens, waardoor het risico op vallen drastisch wordt verminderd.
🛠️Het plaatsen van vloerplaten, het zorgvuldig opvoegen ervan, de montage ter plaatse en het nauwkeurig afregelen van het geheel: het zijn deze details die het verschil maken. Wat ons onderscheidt? Alles wordt intern vervaardigd en vooraf gemonteerd, wat een vlotte installatie bij de klant garandeert.
💡 Dankzij onze flexibele werknemers konden wij tijdens de verschillende productiestilstanden veilig maar ook efficiënt doorwerken. Na uitgebreide testen volgde optimalisatie, waardoor we de verwachtingen zelf overtroffen.

 

Resultaat?

Er werd een veilige werkomgeving gerealiseerd voor alle medewerkers.

OP ZOEK NAAR UW IDEALE PARTNER VOOR ONDERHOUD, MAATWERK OF MACHINEBOUW?

Als ervaren machinebouwer zijn wij uw partner voor het industrieel onderhoud van uw machines en installaties. Contacteer De Pecker Gent voor een vrijblijvende bespreking van uw wensen en verwachtingen.

Contacteer ons