Ook in moeilijke tijden kan je op De Pecker rekenen, dat hebben onze medewerkers de afgelopen weken meer dan bewezen. Dat onze klanten in levensnoodzakelijke en vitale sectoren kunnen blijven produceren, hebben we mee te danken aan onze gemotiveerde vakmensen. Als werkgever leveren wij alle mogelijke inspanningen om onze mensen in veilige omstandigheden te laten werken.

We beleven uitzonderlijke tijden. De zekerheden van gisteren vertellen niets over morgen. Op enkele weken tijd veranderde totaal onze manier van leven en werken. De gevolgen zullen nog voor een lange periode aanslepen.

Ultieme bewijs geleverd

In deze uiterst moeilijke omstandigheden leveren onze medewerkers dagelijks het ultieme bewijs van verantwoordelijkheid, vakmanschap en passie voor onze klanten. Dat de winkelrekken nog steeds goed gevuld zijn met voedingswaren, andere levensnoodzakelijke producten en – ja zelfs – toiletpapier, hebben we ook aan hen te danken. Dankzij hun interventies en onderhoudsopdrachten blijven de belangrijkste productiebedrijven technisch feilloos functioneren.

Een dikke ‘dankjewel’

Al deze inspanningen verdienen een dikke ‘dankjewel’.

  • Bedankt aan onze draaiers en frezers. Jullie vervaardigen elk onderdeel met de juiste precisie.
  • Bedankt aan onze lassers. Zelfs de meest ingewikkelde lasconstructies brengen jullie tot een goed einde.
  • Bedankt aan onze mechaniekers. Voor elke technische uitdaging vinden jullie een passende oplossing.
  • Bedankt aan onze projectleiders en ondersteunend personeel. Ook van thuis uit leiden jullie alles in goede banen.
  • Bedankt aan onze poetsdienst. Jullie zorgen voor de noodzakelijke hygiëne en netheid. Elke dag opnieuw!

Veiligheid is prioritair

De veiligheid van onze medewerkers staat bij De Pecker altijd op de eerste plaats. Vanaf het begin van de coronacrisis hanteren we de strengste veiligheidsmaatregelen. We gaan daarbij zelfs verder dan de wettelijke normering. Onze medewerkers leggen een ijzersterke discipline aan de dag om zich aan de regels te houden. Eveneens onze dank daarvoor!

Verbetering op vlak van veiligheid is altijd mogelijk. Daarom blijven alle voorstellen, opmerkingen en ideeën om het nog beter te doen, altijd meer dan welkom.

Wat na de crisis?

Uiteraard kijkt De Pecker steeds vooruit. Zo zullen we ook na de crisis klaarstaan om onze klanten dezelfde kwaliteitsvolle dienstverlening te bieden als voor de maatregelen.