Gezondheid staat voorop, zeker in deze uitzonderlijke tijden.

Rekening houdend met alle nodige voorzorgsmaatregelen en de aanbevelingen van overheidswege kunnen we ervoor zorgen dat onze activiteiten verder kunnen blijven doorgaan. U kunt dus nog steeds beroep doen op onze vakmannen voor het aanmaken van onderdelen, herstellingen en onderhoud.

We blijven 24/24 voor u klaarstaan als het technisch in uw productie misloopt. Dringende interventies blijven dus mogelijk zoals anders.

Hebt u een dringende interventie nodig? Bel dan +32 (0)498 87 65 23.

Aangepaste werkwijze

Wij hebben binnen onze organisatie de werkwijze zo goed mogelijk aangepast aan deze onverwachte situatie. We proberen zoveel mogelijk van thuis uit te werken. De medewerkers die niet thuis kunnen werken, volgen strikt de aanbevelingen van de overheid op.

Bereikbaarheid per telefoon

  • Ons algemeen nummer kan met momenten minder bereikbaar zijn: + 32 (0)9 251 18 51
  • De servicetelefoon blijft wel permanent bereikbaar: + 32 (0) 498 87 65 23.
  • Hebt u een specifiek contactpersoon nodig? Op onze teampagina vindt u zijn of haar persoonlijk gsm-nummer, aarzel niet om direct contact op te nemen, daarvoor zijn we er.

Wat met leveringen en bezoek aan site?

Leveringen en ophalingen gebeuren voortaan alleen nog aan de receptie, direct na de toegangspoort aan uw rechterkant. Onze magazijnier ontvangt u daar. Rij niet door tot aan de burelen aub. Hou rekening met social distancing, wij doen dat ook.

Verder vragen we om geen spontaan bezoek af te leggen aan onze site. Neem voorafgaand eerst even contact op.

Gaan meetings door?

Meetings proberen we tot het minimum te beperken en wij vragen dan ook om via Skype of Facetime te vergaderen.

Gezond verstand

Tot slot raden we iedereen aan om de voorgeschreven maatregelen van de overheid goed op te volgen. We hopen dan ook dat deze voor iedereen moeilijke periode snel achter ons ligt.

In moeilijke tijden willen we iedereen helpen, klant of niet. Dat is een van de bouwstenen van onze firma. We blijven dan ook voor u klaarstaan.

Draag zorg voor elkaar namens het hele De Pecker Gent team.