Dringend interventie nodig?
Bel: +32 (0)498 87 65 23

Machine turning / milling

Functieomschrijving:

Na een grondige interne initiatie zal je de collega machinebewerkers assisteren op de werkvloer. Je staat in voor het bewerken van verschillende werkstukken in het atelier aan de hand van een technisch plan.
De taken zijn uitvoerende opdrachten voor de bediening van de CNC gestuurde en conventionele machines (draaien en frezen), dit voor zowel nieuwe onderdelen als herstellingen, stukwerk en maatwerk.
Verder zoek je mee naar tijdelijke of permanente oplossingen voor technische problemen. Hierbij heb je aandacht voor de deadlines van klanten. Je kan zeer nauwkeurig werken, tot op 0.01 mm, werkt ordelijk en net, en draagt veiligheid hoog in het vaandel.

Profiel:

technisch geschoold (elektro)mechanica – niveau A2 of gelijkaardig door ervaring – vlot redeneervermogen – inzicht technische plannen (tolerantie, ruwheden) – praktische ervaring in machineren en opstellen van stukken op machines – uitgebreide kennis van CNC programmatie is een pluspunt.
Leergierig – nauwkeurig en resultaatsgericht – kan zelfstandig werken – komt regels en afspraken na – kan creatief denken – voelt zich goed in teamverband.

Aanbod:

een innoverende onderneming waar ruimte is voor persoonlijke inbreng – telkens nieuwe uitdagende maatwerkopdrachten – een stabiel team met een sterke knowhow – ervaren en gespecialiseerde vaklui – goede begeleiding voor een vlotte start van de samenwerking – een bedrijf met internationale marktleiderspositie in een gespecialiseerde niche – aandacht voor continue ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden – marktconforme loonvoorwaarden aangevuld met extralegale voordelen.

Plaats van tewerkstelling:

Eddastraat 43, 9042 Desteldonk

Solliciteer nu!

  • Hidden
  • Max. file size: 256 MB.